MY DöNER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 35 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij My Döner. Meer weten? Ontdek meer

22 jul 2024 om 19:10 Door een foutje in de app zag ik een ander bezorgadres dan mijn adres ! Ik dacht:"Dat zal toch even niet ? Dat een ander mijn bestelling op eet en ik betaal ?"maar is opgelost. Pizza was lekker, maar liever minder groente en meer vlees.
18 jul 2024 om 18:08 Snel bezorgd, goed warm en lekker !
17 jun 2024 om 20:37 Snel en warm bezorgd. Was erg lekker
15 mei 2024 om 19:34 Heerlijk gegeten!
29 apr 2024 om 19:52 Altijd goed eten van dit bedrijf, maar nu was de kipdöner in de kapsalon echt véél te warm geweest. Haast verbrand ..jammer hoor !!
27 apr 2024 om 21:43 Niet echt warm en rare nasmaak
26 apr 2024 om 12:57 Ik had grote patat besteld maar zat heel weinig in en de patat was koud en aangebrand. Ik zal nooit meer bestellen bij hen en zeker niet aanraden.
15 apr 2024 om 20:09 Snel en lekker
29 mrt 2024 om 16:29 Ik had om 12:08 besteld, het eten was er 14:15!! Ik had gezegd zsm bezorgen!! Ook nergens een telefoonnummer te vinden om even te bellen met ze ofzo, slecht geregeld!
19 mrt 2024 om 19:07 Moest gelijk naar de toilet. Oud vlees en oude patatjes. Niet voor herhaling vatbaar
13 mrt 2024 om 20:01 En zo maak je een kapsalon
13 mrt 2024 om 17:58 Heel goed